АНТИЦЕЛУЛИТ ГЕЛ

Намена: Гел со освежителен мирис за подобрување на контурите на кожата со силни активни комплекси. По нанесување дава ефект на топлина и допринесува во подобрување на изгледот на кожата. Активната супстанца кофеин во кобинација со останатите состојки на препаратот го забрзува дејството на гелот. Забележително топлиот ефект на кожата заедно со актив-комплексот влијае во намалување на масните наслаги кои се наоѓаат под површината на кожата.

Намена: Гел со освежителен мирис за подобрување на контурите на кожата со силни активни комплекси. По нанесување дава ефект на топлина и допринесува во подобрување на изгледот на кожата. Активната супстанца кофеин во кобинација со останатите состојки на препаратот го забрзува дејството на гелот. Забележително топлиот ефект на кожата заедно со актив-комплексот влијае во намалување на масните наслаги кои се наоѓаат под површината на кожата.

Категорија

Додатоци во исхраната

Произведува

ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, Германија

Нарачај

ГЕЛ ОД ЕКСТРАКТ НА СЛУЗ ОД ПОЛЖАВ
АНТИЦЕЛУЛИТ СЕРУМ
Мени