БЛОГ

Здравјето е најголемиот подарок,
знаењето е најголема моќ,
а информираноста е нивен најважен придружник

Целулит

Под целулит се подразбираат промените на сврзното и поткожното масно ткиво. Видлив е со голо око или со стискање на…
Мени