ВАЗЕЛИН

Намена: Чист, бел вазелин е исклучително средство за заштита на кожа и ја прави помека. Се користи за секојдневна нега на сува кожа. Познат е по заштита на кожата од временски услови. Без парфеми и конзерванси.

Упатство за употреба: Може да се нанесе повеќе пати дневно во тенок слој. Погоден за секојдневна нега.

Категорија

Додатоци во исхраната

Произведува

ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, Германија

Нарачај

КОЊСКИ БАЛСАМ СО ТОПЛОТЕН ЕФЕКТ- ЕКСТРА ЈАК
FLEXIFORCE ICE GEL
Мени