КРЕМА ЗА ВЕНИ

Кремата за вени содржи чисти природни и многу ефикасни состојки на винова лоза и диви костени.
Дивите костени и лисјата од црвено грозје содржат одредени природни супстанции за кои се покажа дека позитивно влијаат на уморни и отечени нозе и крвните садови, го намалуваат воспалението на вените и испуканите капилари и ја ублажуваат болката.

Кремата за вени помага на луѓето со проширени и воспалени вени, испукани капилари, отоци на нозете, кои седат долго, долго стојат, често патуваат долго време со автомобил итн.
Има благ ефект на ладење кој е особено пријатен во летните месеци.
Може да се користи неколку пати на ден без несакани ефекти.

Состав: екстракт од црвено грозје и див костен, пантенол и глицерин.

Упатство за употреба: се нанесува тенок слој со блага масажа на саканото место.

Напомена: Да се чува на темно и суво место, вон дофат на деца! Исклучиво за надворешна употреба. Да се избегнува контакт со очите,отворени рани и слузокожа! По нанесувањето рацете да се измијат.

Категорија

Додатоци во исхраната

Произведува

ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, Германија

Нарачај

Вазелин со невен
Крем со невен
Мени