КОЊСКИ БАЛСАМ СО ТОПЛОТЕН ЕФЕКТ- ЕКСТРА ЈАК

Примена: Коњскиот балсам со екстра силно дејство се препорачува за лоша периферна циркулација, масажа и загревање на кожа. Ефектот на загревање на кожата влијае на смирување на ревматска болка и не покачува крвен притисок. Содржи екстракти од листови на винова лоза, камилица, валеријана, ајдучка трева, хмељ, имела и див костен. Не содржи никакви состојки штетни по здравјето на човекот. Произведен во согласност со германските санитарни закони.

Упатство за употреба: Саканото место се мачка со балсам во тенок слој.

Напомена: Да се чува на темно и суво место, вон дофат на деца. Исклучиво за надворешна употреба. Да се избегнува контакт со очите, отворени рани и слузокожа! По нанесувањето рацете да се измијат.

Категорија

Додатоци во исхраната

Произведува

ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, Германија

Нарачај

Коњски балзам
Вазелин со невен
Мени