ГЕЛ ОД ГАВЕЗ

Гелот од Гавез е ефикасен во лекувањето кај истегнувања и исчашувања, ревматски деформитети на зглобовите на рацете и на нозете, како и кај спортски повреди и посттрауматски состојби.
Има исклучителна моќ да го забрза заздравувањето на скршеници на коските. Како антифламаторно средство, исто така одлично делува на посекотини, модринки и кај убоди од инсекти.
Ја подобрува и регенерацијата на ткивата.

Состав: екстракт од гавез, ментол и камфор

Упатство за употреба: Се вртива на болното место тенок слој со блага масажа, два до три пати на ден.

Напомена: Да се чува на темно и суво место, вон дофат на деца! Исклучиво за надворешна употреба. Да се избегнува контакт со очите,отворени рани и слузокожа! По нанесувањето рацете да се измијат.

Категорија

Додатоци во исхраната

Произведува

ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, Германија

Нарачај

Крем со невен
Kräuterhof универзална крема со пантенол
Мени