Коњски балсам со ефект на загревање-Екстра силно дејство

260 ден360 ден

Коњскиот балсам со екстра силно дејство се препорачува за лоша периферна циркулација, масажа и загревање на кожа. Ефектот на загревање на кожата влијае на смирување на ревматска болка и не покачува крвен притисок.

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија: Ознака:

Опис

Содржи екстракти од листови на винова лоза, камилица, валеријана, ајдучка трева, хмељ, имела и див костен. Не содржи никакви состојки штетни по здравјето на човекот.

Дополнителни информации

Тежина Недостапно
Тежина

100 ml, 250 ml

Мени