Ecomer

850 ден

ECOMER e идеален за јакнење на имунитетот и општата состојба на организмот и е единствен по својата способност да го балансира имуно системот.
ECOMER е антиоксидант затоа што го штити организмот од дејството на слободните радикали кои ги оштетуваат ќелиите, а настануваат како последица на стрес, метаболички процеси и нездрава исхрана.

Категорија: Ознака:

Опис

Во 1 капсула 100 г.
Енергетска вредност Kcal 2,9/кЈ 12,2 Kcal 750,8/кЈ 3158,2
Протеини N х 6,25 103 мг. 26,7 г.
Масти 262 мг. 67,8 г.
Јаглени хидрати 44 мг. 11,3 г.

Дополнителни информации

Тежина 46 g
Мени