Kräuterhof sport gel HOT

Се користи за загревање и подготвување на мускулите и зглобовите пред физичка активност

Троен комплекс за максимален ефект на мускулите ги комбинира иновативните состојки (креатин – кофеин комплекс и комплекс CellActive) со екстракти од билки (гавез, ментол, камфор, див костен, планинска арника, ѓаволски канџи и винова лоза)

Ја забрзува циркулацијата, ги проширува крвните садови и го подобрува опсегот на движење. Со тоа се намалува можноста за истегнување на мускулите и тетивите и други повреди, обезбедува повеќе кислород на активираните мускули и ја зголемува нивната издржливост.

На врвот на тубата има троен масажер кој овозможува лесна примена на гелот дури и на тешко достапни места, ги стимулира мускулите а рацете по нанесувањето ќе ви бидат чисти.

Препорака: За максимален ефект, со спортскиот гел Kräuterhof Hot кој се користи пред физичка активност, се препорачува да се користи спортски гел Kräuterhof Cool за активно закрепнување на напнати мускули по физичка активност.

Kräuterhof sport gel HOT е во пакување од 150 ml.

Категорија

Медицинска козметика

Произведува

Kräuterhof

Нарачај

ДЕРМОСЕНС рН 5,5 спреј
Kräuterhof sport gel COOL
Мени