Kräuterhof sport gel COOL

Се користи за активно закрепнување на напнати мускули по физичка активност

Тројниот комплекс за максимален ефект на мускулите комбинира иновативни состојки (креатин – кофеин комплекс и комплекс CellActive) со екстракти од билки (гавез, ментол, камфор, див костен, планинска арника, ѓаволски канџи и винова лоза).

Се препорачува за масажа на уморни и воспалени мускули, со што се намалува чувството на напнатост и непријатност во зглобовите и грбот. Ги ублажува тегобите од спортските повреди и стимулира елиминација на токсични материи, главно млечна киселина, што често предизвикува мускулна непријатност и воспаление.

На врвот натубата има троен масажер кој овозможува лесна примена на гелот дури и на тешко достапни места, ги стимулира мускулите а рацете по нанесувањето ќе ви бидат чисти.

За максимални ефекти, со спортскиот гел Kräuterhof Cool за активно обновување на напнати мускули по физичка активност, се препорачува да се користи спортски гел Kräuterhof Hot кој се користи пред физичка активност за да се загреат и да се подготват мускулите и зглобовите.

Kräuterhof sport gel COOL е во пакување од 150 ml.

Категорија

Медицинска козметика

Произведува

Kräuterhof

Нарачај

Kräuterhof sport gel HOT
Kräuterhof Sensitive шампон
Мени