АНТИЦЕЛУЛИТ СЕРУМ

Овој иновативен третман за нега на тело-Cерум е специјално замислен со цел борба против појава и настанок на целулит.

Нова, иновативна формула која се наоѓа во комплекс состојки кој вклучува LIPOREDUKS со пријатен ефект на топлина, видливо ги ублажува наборите на површината на кожата и помага во обликување на телото.

Серумот содржи: Liporeduks (Carnitine Isomerized Linoleate) екстракт од див костен, пантенол, топлотни агенси, кофеин, масло од лимонова трева. Единствената комбинација на состојките дава пријатно чувство, ја освежува кожата и ја прави мазна и затегната.

Упатство за употреба: Нанесете го серумот секојдневно во вечерните часови во тенок слој и нежно масирајте ги саканите места (бутови, стомак, струк, задник, и/или надлактици).

Категорија

Додатоци во исхраната

Произведува

ASAM GmbH & Co. Betriebs KG, Германија

Нарачај

Антицелулит серум Fresh
Kräuterhof Sensitive шампон
Мени